sensors-detect segmentation fault.

Bram Havers Bram_Havers at nl.ibm.com
Mon Sep 1 14:03:57 CEST 2003


Hi Jean,

I just wanted to let you know that i have it working with the latest Red 
Hat kernel (i thought of trying that before compiling a new kernel): 
2.4.20-20.9
For your information i added the console output of sensors-detect.
Thank you for you help.





Groeten, kind regards,
Bram Havers

IBM Global Services
Mobile E-business
Tel: +31 (0)6 - 531 77 950




Jean Delvare <khali at linux-fr.org>
23-08-03 21:58
Please respond to sensors

 
        To:     Bram Havers/Netherlands/IBM at IBMNL
        cc:     sensors at Stimpy.netroedge.com
        Subject:        Re: sensors-detect segmentation fault.




> I checked and the i2c-viapro.o file is standard delivered with my
> current kernel: 2.4.20-19.9

That's what is bad. You *need* to use an AT kernel if you want to be
able to use lm_sensors 2.8.0. Regular Red Hat kernels won't work, as you
see.

All other problems you mentioned will probably solve by themselves as
soon as you have the right kernel.

-- 
Jean Delvare
http://www.ensicaen.ismra.fr/~delvare/


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.lm-sensors.org/pipermail/lm-sensors/attachments/20030901/3ef97957/attachment.html>
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: sensors-detect_via_epia_me6000.txt
URL: <http://lists.lm-sensors.org/pipermail/lm-sensors/attachments/20030901/3ef97957/attachment.txt>


More information about the lm-sensors mailing list