vt8231 and kernel 2.6.10?

Morten Schmidt morten at tuxtail.org
Mon Feb 14 13:01:52 CET 2005


Hi

I have been trying for more then a week now. I can't seem to get the "make 
user" and "make user_install" to work, when compiling the lm_sensors.2.9.0...

Do I have to do something speciel for this to work?

I have a "Via EPIA 800" board

lspci:
maggie:/home/smet# lspci
0000:00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT8601 [Apollo ProMedia] (rev 
05)
0000:00:01.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT8601 [Apollo ProMedia AGP]
0000:00:11.0 ISA bridge: VIA Technologies, Inc. VT8231 [PCI-to-ISA Bridge] 
(rev 10)
0000:00:11.1 IDE interface: VIA Technologies, Inc. 
VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT823x/A/C PIPC Bus Master IDE (rev 06)
0000:00:11.2 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 
Controller (rev 1e)
0000:00:11.3 USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 
Controller (rev 1e)
0000:00:11.4 Bridge: VIA Technologies, Inc. VT8235 ACPI (rev 10)
0000:00:11.5 Multimedia audio controller: VIA Technologies, Inc. VT82C686 AC97 
Audio Controller (rev 40)
0000:00:12.0 Ethernet controller: VIA Technologies, Inc. VT6102 [Rhine-II] 
(rev 51)
0000:01:00.0 VGA compatible controller: Trident Microsystems CyberBlade/i1 
(rev 6a)


result of sensors-detect:
#----cut here----
# I2C adapter drivers
i2c-viapro
i2c-isa
# I2C chip drivers
eeprom
vt8231
#----cut here----


Thank you in advance
/morten

-- 
Powered by Debian GNU/Linux & PalmOS5



More information about the lm-sensors mailing list