[lm-sensors] MSI K9N4 SLI-F sensors-detect says use w83627ehfbut it won't load

Curt Blank Curt.Blank at curtronics.com
Wed Mar 21 02:44:31 CET 2007


In the meantime....

Winbond W83627DHG

http://www.curtronics.com/Pics/MSI_K9N4_SLI-F_Winbond.jpg

How's that for Hi-Res. Couldn't use a flash and lighting was a bitch 
(running server).

-Curt

Jan van Tiggelen wrote:

>OK, the question is out to MSI. I expect it to take up to about a day or 2
>before we have the full answer.
>
>Will post back to you in a personal message when I get the schematics.
>
>Kind regards,
>
>Jan van Tiggelen
>
>
>-----Original Message-----
>From: Curt Blank [mailto:curt at curtronics.com] 
>Sent: Tuesday, March 20, 2007 7:44 PM
>To: David Hubbard
>Cc: Jan van Tiggelen; lm-sensors at lm-sensors.org
>Subject: Re: [lm-sensors] MSI K9N4 SLI-F sensors-detect says use
>w83627ehfbut it won't load
>
>Jan/David
>
>Thanks! Man you guys are great.
>
>I built this server so I am familiar with the MB but it sounds like Jan 
>has the answer.
>
>I did try installing all the Winbond drivers one at a time but no luck.
>
>-Curt
>
>On Tue, 20 Mar 2007, David Hubbard wrote:
>
>  
>
>>Hi Jan,
>>
>>On 3/20/07, Jan van Tiggelen <den_tichel at zonnet.nl> wrote:
>>    
>>
>>>Curt / David,
>>>
>>>Would it be of any help if you get a full spec of the motherboard,
>>>      
>>>
>including
>  
>
>>>the schematics? I have access to that.
>>>
>>>That way you don't need to take the server apart, and you can be sure
>>>      
>>>
>that
>  
>
>>>the chip is used exactly for what purpose you would expect.
>>>
>>>Kind regards,
>>>
>>>Jan van Tiggelen
>>>      
>>>
>>Yes, that would be the best way.
>>
>>David
>>
>>
>>    
>>





More information about the lm-sensors mailing list